≡ Menu

Hoteli na Braču

Hotelska ponudba na Braču je raznovrstna in ne zaostaja od podobnih hotelov v znanih turističnih središčih na celini. Več hotelov najdemo v Supetarju, kot največjemu kraju in v Bolu, kot turistično najbolj obiskanem kraju na otoku Braču. Seveda ne gre pozabiti na manjše hotele v ostalih krajih, ki prav tako nudijo topel dalmatinski sprejem, odlične storitve ter sproščene počitnice.

Vpišite željeni kraj na Braču (ali samo Brač), datume in pritisnite IŠČI!
Booking.com

Hoteli Brač

Zraven uporabe iskalnika si lahko preberete nekaj opisov hotelov tudi spodaj in jih na povezavi brezplačno rezervirate, če vam odgovarjajo.

Hotel Illyrian Resort ****

V kraju Milna, ob vstopu v milenski zaliv se nahaja manjši hotel Illyrian Resort ****, kateri nudi 34 dvoposteljnih apartmajev z čajno kuhinjo za samostojno pripravo hrane. Sobe so svetlo opremljene z veliko poudarka na lesenih delih. Hotel nudi zunanji bazen, restavracijo, kjer nudijo morsko hrano, pice in druge jedi po naročilu, lahko si izposodite kolesa ali podate na organizirane izlete z ladjico, na voljo pa je tudi miza za biljard ter nekaj miz za namizni tenis. Pred hotelom se nahaja lepo urejena plaža, lahko pa se po obalni promenadi podate do središča kraja.

  Več info o hotelu

Hotel Villa Adriatica ****

Nahaja se v središču mesta Supetar, le 100m oddaljen od plaže, kjer lahko uživate v kristalno čisti vodi in številnih vodnih športih. Nudijo 24 dvoposteljnih sob, katere so stilsko opremljene s poudarki na detajlih. V samopostrežni restavraciji vam nudijo večinoma domače specialitete in mednarodno kulinariko. Hotelska ponudba sestoji iz zunanjega bazena, terase za sončenje, manjšega wellnes centra (ob doplačilu) s savnami, masažami in masažnimi kadmi, na voljo je izposoja koles ter manjša knjižnica. Do središča mesta je le kratek sprehod, v bližini pa je tudi nekaj športnih površin, predvsem teniških in nogometnih igrišč.

  Več info o hotelu

Bluesun hotel Elaphusa

Hotel Bluesun Elaphusa **** se nahaja na odlični lokaciji ob obali v kraju Bol, 10 minut oddaljen od znane plaže Zlatni rat na eni strani in središča mesta na drugi. Nudi 306 prostornih, moderno in komfortno opremljenih dvoposteljnih sob z pogledom na morje ali hotelski park, med njimi pa tudi nekaj luksuznih apartmajev za dve osebi. Hotel nudo ogromen kompleks teniških igrišč, zunanje in notranje bazene, velik wellnes center, samopostrežno restavracijo, a-la-carte restavracijo, bar in nočni lokal. Ob doplačilu vam organizirajo različne ekskurzije po samem otoku ali na sosednje otoke, nudijo pa tudi pet konferenčnih dvoran.

  Več info o hotelu

Dodatne hotele po celem otoku Brač najdete preko strani Booking.

Preverite tudi apartmaje na Braču.